Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Değirmencioğlu’nun Yeniden Yola Çıkma Kararı: Güzelyurt’un Geleceği İçin Hazırız!

Aksaray Güzelyurt İlçesi Belediye

Aksaray Güzelyurt İlçesi Belediye Başkanı Ünal Değirmencioğlu tekrar Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinin ardından açıklamada bulundu. Ünal Değirmencioğlu; “Bu dönem Allah’ın izni sizlerin destekleriyle inşallah tekrar göreve geleceğiz” şeklinde ifadesini kullandı.
Güzelyurt mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Değirmencioğlu; “Kıymetli Hemşehrilerim, Genel Merkezimizin takdirleriyle tekrar görev tevdi edilmiştir. Haydi Bismillah. Tarlada izi olanın, harmanda yüzü olur ‘ demiş büyüklerimiz. Ana ocağım, baba yurdum Güzelyurt için çocuklarımız, gençlerimiz, geleceğimiz için yeniden yola çıkıyoruz” dedi.
“Güzelyurt’a Hizmet Aşkımız Ve Heyecanımız İlk Günkü Gibi Taze İlk Günkü Gibi Diri”
Güzelyurt mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Değirmencioğlu sözlerinin devamında; “Güzelyurt’a hizmet aşkımız ve heyecanımız ilk günkü gibi taze ilk günkü gibi diri. Bu dönem Allah’ın izni sizlerin destekleriyle inşallah tekrar göreve geleceğiz. Bu dönem çok farklı bir strateji, bilgi birikimimiz, tecrübemizle beraber daha fazla koşarak gerekli desteklerle Güzel ilçemizi marka şehir yapmaya, tüm alt yapı ve üst yapının tamamen bitirilmesi noktasında yeniden inşa ve ihya edeceğiz” şeklinde konuştu.

Haber Avni Kuru