Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskil Belediye Başkan Aday Adayı olan Ali Mutlu’da dikkat çeken açıklama!

AK Parti’den Eskil Belediye

AK Parti’den Eskil Belediye Başkan Aday Adayı olan Ali Mutlu, AK Parti’nin Mustafa Zavlak’ı aday göstermesi üzerine açıklama yaptı. Mutlu, “Hiçbirimiz geleceğin ne olacağını ve hayrın nereden geleceğini bilemeyiz. Çalışıp gayret edeceğiz ve hayrı bekleyeceğiz.” dedi.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için AK Parti Eskil Belediye Başkan Aday Adayı olan Ali Mutlu, Mustafa Zavlak’ın adaylığının duyurulmasının ardından bir açıklama yaptı. Ali Mutlu açıklamasında, “Çocuk yaşlarda AK davamıza gönül vermiş ve uğrunda yıllarca mücadele etmiş bir vatandaş olarak, başlamış olduğumuz Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecimiz sona ermiş bulunuyor. Aday adaylığı sürecimde desteklerini esirgemeyen başta ailem olmak üzere, İlçe Başkanımıza, ilçe teşkilatımızdaki dava arkadaşlarıma, hemşehrilerime ve bize gönül veren, vermeyen tüm arkadaşlarıma ve dostlarıma şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.
Ali Mutlu sözlerinin devamında, “Olanda hayır vardır. İnancımız da ve geleneklerimiz de teslimiyet adına harika bir cümledir. İnsanlar bir şeye odaklanıyor veya bir beklenti içerisine giriyor ve olmayınca da ‘ben olmazsam’ cümlesini kurmaya başlıyor. Hiçbirimiz geleceğin ne olacağını ve hayrın nereden geleceğini bilemeyiz. Çalışıp gayret edeceğiz ve hayrı bekleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Haber: Fatma Altınok