Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Eğitimde Yeni Bir Dönem: Görmez, Okul Ziyaretleriyle Fark Yaratıyor!

Eğitim Bir Sen Aksaray

Eğitim Bir Sen Aksaray Şube Başkanı Murat Görmez okul ziyaretleri kapsamında 100. Yıl Türk Eğitim Vakfı İlkokulu ve Ortaokulu, Özel İdare İlkokulu ve Ortaokulu, Şehit Fatih Gökkaya Ortaokulu ziyaret etti.
2023- 2024 eğitim- öğretim yılının ikinci döneminin başlamasının ardından Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Görmez ve beraberindeki heyet ziyaretlerine devam ediyor. Okullarda verilen eğitimleri yakından takip etmek ve Aksaray’da verilen eğitimlerin potansiyelini yükseltme adına ziyaretler gerçekleştiren Şube Başkanı Görmez, okullarda okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya geliyor.
100. Yıl Türk Eğitim Vakfı İlkokulu ve Ortaokulu, Özel İdare İlkokulu ve Ortaokulu, Şehit Fatih Gökkaya Ortaokulu ziyaret Şube Başkanı Görmez, okul yöneticileri ve öğretmenlerden okullarda verilen eğitim hakkında bilgiler aldı.
Okulların beklenti ve taleplerine cevap bulmak adına ziyaretlerinde bilgiler alan Şube Başkanı Görmez, çözüm bulma noktasın istişarelerde bulundu. Okullarda verimliliği arttırmak ve okulların ihtiyaçlarının karşılanması yönünde okul yöneticiler ve öğretmenlerle görüştü.

Haber: Fatma Altınok