Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti heyetinden, Aksaray barosuna ziyaret

Ak Parti Aksaray teşkilatı,

Ak Parti Aksaray teşkilatı, Aksaray Baro Başkanlığını ziyarette bulundu. Aksaray’da faaliyet gösteren kurum ve kuruluş ziyaretlerinde bulunan AK Parti heyeti, ziyaretleri kapsamında, Aksaray Baro Başkanı Av. Ferit Köse ile bir araya geldi.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen Mahalli İdareler Seçimlerine adım adım yaklaşılırken partililerde seçim heyecanı devam ediyor. AK Parti teşkilatının belediye başkan adayı olarak açıklanan isim yeniden Dr. Evren Dinçer olmasının ardından AK Parti teşkilatı seçim çalışmalarına hız kazandırdı.

Aksaray’ da faaliyet gösteren kurum ve kuruluş ziyaretinde bulunan AK Parti heyeti bu kapsamda Aksaray Baro Başkanı Av. Ferit Köse’yi ziyaret etti.

Baro Başkanı Köse’yi Aksaray Belediyesi Başkanı Dr. Evren Dinçer Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, İl Genel Meclis Başkanı Muammer Tüzün ve teşkilat üyeleri ziyaret eden isimler arasında yer aldı.

Aksaray Baro Başkanı Köse’nin makamında gerçekleşen görüşmede, Baro Saymanı Av. Cumali Altınsoy ve Baro Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ahmet Güney’ de eşlik etti.

Haber: Fatma Altınok