Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeşiltepe Ulu Camii’nde depremde hayatını kaybedenler dualarla anıldı 

Bu haberin fotoğrafı yok

Yeşiltepe kasabasında bulunan tarihi Ulu Camii, 6 Şubat 2023’teki depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için anlamlı bir Mevlid-i Şerif programına ev sahipliği yapıyor.

Yeşiltepeli vatandaşlarımız için, akşam yatsı namazı öncesinde camiye akın ederek, depremde kaybedilen canları rahmetle anmak ve dualarla yâd etmek için bir araya geldi.*

Bu manevi gecede, kasabanın birlik ve beraberliği ön plana çıktı. Hemşehriler, birlikte dualar ederek, depremzede ailelere desteklerini gösterdi.

Kasaba halkı, Mevlid-i Şerif programına katılarak, birlikte dua etme ve acıyı paylaşma fırsatı buldu. Dualarda, Allah’tan hayatını kaybedenlere rahmet, ailelere sabır ve millete güç vermesi için dua edilecek.

*Yeşiltepe Ulu Camii imamı, “Bugün burada, kaybettiğimiz canları rahmetle anmak ve birlikte dualar etmek için toplanacak. Bu acıyı hep birlikte yaşayarak, dayanışma içinde olmayı amaçlıyoruz. Allah milletimize sabır versin ve böyle bir felaketi bir daha yaşatmasın” şeklinde duygusal bir açıklama yaptı.

*Depremin yıl dönümünde düzenlenen bu anlamlı etkinlik, kasaba halkını bir araya getirerek manevi duyguları güçlendiriyor.

Haber: Celil Acar