Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor’da Isparta hazırlıkları sürüyor

Türkiye Futbol Federasyonu 2.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup kapsamında yer alan Motolux 68 Aksaray Belediyespor’da ligin 25.
haftasında deplasmanda Isparta 32 Spor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıkları sürüyor. TOKİ Semt sahasında yapılan hazırlık çalışmalarına tüm futbolcular ve teknik heyet katıldı. Isınma hareketleri ile başlayan çalışma kısa alanda paslaşma ve 5-2 top kapmaca ve yarı saha maç ile tamamlandı. Yapılan antrenmanda Teknik Direktör Şaban Yıldırım zaman zaman futbolcularını uyarılarda bulundu. Motolux 68 Aksaray Belediyespor,
ligin 24. haftasında Karaman Futbol Kulübü maçında alınan mağlubiyet sonrası deplasmanda oynayacağı Isparta 32 Spor karşısında deplasmanda galip gelerek haftayı 3 puanla kapatmak istiyor. Kendi sahasında oynadığı maçlarda bir türlü istediği skoru yakalayamayan Siyah-beyazlıların deplasman karnesi daha iyi.

Ligde deplasmanda oynadığı maçlarda 16 puan toplayan Motolux 68 Aksaray Belediyespor kendi sahasında oynadığı müsabakalarda 12 puan topladı. Deplasmanda oynadığı maçlarda İskenderun Futbol Kulübü’nü 1-0, Menemenspor’u 1-0, Sarıyerspor’u 1-0 ve Uşakspor’u 3-0 mağlup eden temsilcimiz kendi sahasında oynadığı karşılaşmalarda Etmesgutspor’u 3-0, Somaspor’u 2-0 ve İskenderun Futbol Kulübünü 2-1 mağlup ederek 12 puan topladı.

Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligin ilk yarısında Dağılgan Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Isparta 32 Spor’a 2-1 mağlup olmuştu. O müsabakada golü 78. dakikada Ali Kuçik kaydetmişti. Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligde oynadığı 23 karşılaşmada 7 galibiyet 7 beraberlik ve 9 mağlubiyet ile puan cetvelinde 28 puanla 11. Sırada yer alıyor. Aksaray Belediyespor bu maçlarda 18 gol atarken kendi kalesinde 19 gol gördü. Isparta 32 Spor ise play-of iddiası olan rakibin oynadığı 23 karşılaşmada 14 galibiyeti, 9 mağlubiyeti bulunuyor ve ligde hiç beraberliği yok. Aldığı 14 galibiyet ile 42 puan ile ligde 5. sırada yer alıyor. Isparta 32 Spor oynadığı 23 karşılaşmada rakip fileleri 31 gol atarken kendi kalesinde ise 26 gol gördü.
Karşılaşma, Isparta Atatürk Stadyumu’nda saat 14.00’te oynanacak.

Haber: Hakan Hidayet Deniz