Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeşilova Belediye Başkan Adayı Şeref Kürlek: “Daha güzel bir Yeşilova mümkün”

Yeşilova Belediye Başkan Adayı

Yeşilova Belediye Başkan Adayı Şeref Kürlek, Yeşilova kasabasının gelişim ve büyümesine olanak tanıyacak ve halkın ihtiyaç duyduğu çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yeşilova Belediye Başkan Adayı Şeref Kürlek, kasabanın iç trafiğini rahatlatacak hem de kasabalının rahat ve hijyenik bir ortamda alışveriş yapabilmelerine olanak sağlayacak Kapalı Pazar Yeri Projesi’nin hizmet önceliklerimiz arasında olduğunu söyledi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde belediye başkan adayları projelerini açıklayamaya devam ediyor. Yeşilova için planladığı projeleri paylaşmayı sürdüren Yeşilova Belediye Başkan Adayı Şeref Kürlek, “Beldemizde Pazar günleri kurulan panayır, yerleşik kasabalı ve bölgesel olarak diğer belde ve köylerden katılım ile yoğun bir şekilde alışveriş ortamı oluşturmakta ve kasaba ekonomisine katkı sağlamaktadır.” dedi.

Bu konuda planladığı proje hakkında bilgi veren Şeref Kürlek, “Kasabamızın iç trafiğini rahatlatacak hem de kasabalımız rahat ve hijyenik bir ortamda alışveriş yapabilmelerine olanak sağlayacak Kapalı Pazar Yeri Projemiz hizmet önceliklerimiz arasındadır.” şeklinde konuştu. Kürlek açıklamasını, “Daha güzel bir Yeşilova mümkün.” diyerek noktaladı.

Haber: Fatma Altınok