Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, Yeni Sanayi Mahallesi’nde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Sanayi Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.  Ziyaret kapsamında Belediye Başkan adayı Çıtak, mahallenin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik hazırlık içerisinde olan MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, seçim çalışmaları kapsamında beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Sanayi Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak ve teşkilat mensupları, mahalle sakinlerinin sorun ve beklentileri dinledi. Belediye Başkan Adayı Çıtak, mahallenin karşılaştığı sorunları bire bir dinleyerek çözüm önerilerini hususunda istişarelerde bulundu.

Yerel yönetimde vatandaşların beklentilerini anlamanın ve sorunları yerinde tespit etmenin kendileri için son derece önemli olduğunu vurgulayan İrfan Çıtak, “Yeni Sanayi mahallemizdeki hemşehrilerimizi ziyaret ederek onlarla kucaklaştık. Mahalle mahalle, gönül gönüle daha güzel yarınlara hep birlikte taşıyacağız.” dedi.

Haber: Avni Kuru