Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TOBB Genç Girişimciler Yönetim Kurulu, Konya Genç Girişimciler Yönetim Kurulunu Aksaray’da ağırladı

Türkiye Odalar ve Borsalar

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Aksaray Genç Girişimciler Yönetim Kurulu TOBB Konya Genç Girişimciler Yönetim Kurulunu Aksaray’da ağırladı.
Aksaray’a misafir olarak gelen TOBB Konya genç girişimciler Yönetim Kurulu, kahvaltı programı ile buluşuldu. Ardından Somuncu Baba Külliyesini ziyaret eden heyet, Aksaray’ın tarihi ve kültürel yapısı ile tanışma fırsatı yakaladı.
Konya Genç Girişimciler heyeti, Güzelyurt ilçesini ziyaret ederek orada, tarihi ve turistlik yerleri ziyaret etti. Aksaray hakkında bilgiler içeren ziyarette, Konya Genç Girişimciler Kurulu duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Güzelyurt’un yöresel lezzetlerini tanıma fırsatı bularak akşam yemeği ile ziyaret tamamlandı. Aksaray ve Konya arasında işbirliğini güçlenmek ve tarihi ve kültürel dokusunu yakından görmek amacıyla gerçekleşen ziyarette yönelik açıklama yapan TOBB Genç Girişimciler yönetin kurulu; “TOBB Konya Genç Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Öncan’a ve yönetim kurulu üyelerine en içten teşekkürlerimizi sunar başarılarının devamını dileriz. Gezi ve ziyaretlerimize ev sahipliği yana başta Kaymakamımız Sayın Alperen Taşavlı ve Güzelyurt İl Genel Meclis Üyesi Hayrullah Balkır’a kurulumuz adına teşekkür ederiz” şeklinde açıklama yaptı.

Haber: Fatma Altınok