Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın O Köyünde Işıklar Sönecek!

MEDAŞ Aksaray İşletmesi, planlı

MEDAŞ Aksaray İşletmesi, planlı çalışmalar nedeniyle 07.02.2024 tarihinde belirli bölgelerde elektrik kesintisi uygulayacak. Detaylar için okumaya devam edin.

MEDAŞ Aksaray İşletmesi, 07.02.2024 tarihinde 09:00-17:00 saatleri arasında Aksaray Merkeze bağlı Bebek Köyü’nde planlı bir elektrik kesintisi gerçekleştireceğini duyurdu.Bebek Köyü’nde etkilenecek sokaklar şunlardır: Bebek 1 Sokak, Bebek 5 Sokak, Bebek 3 Sokak, Bebek 4 Sokak, Bebek 15 Sokak, Bebek 11 Sokak, Bebek 16 Sokak.

Bu kesinti, özel bir elektrikçi mühendis çalışması kapsamında gerçekleşecek olup, aşağıdaki önemli bilgileri içermektedir:
1. Elektrikle çalışan cihazların devreden çıkarılması,
2. Çalışmaların belirtilen saat öncesinde tamamlanması durumunda, kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği,
3. Jeneratör kullanan müşteriler ve enerji üreticilerinin kesinti süresince güvenlik önlemlerini alması için Dağıtım Şebekesi Anahtarlama elemanlarını kontrol etmeleri,
4. Kesinti hakkında daha fazla bilgi için 186 Müşteri Hizmetleri Merkezi ve www.meramedas.com.tr adresinin kullanılabileceği bildirilirken #MEDAŞ yetkilileri Planlı kesinti nedeniyle oluşabilecek herhangi bir olumsuz durumu önlemek adına bilgilerinizi göz önünde bulundurmanızı rica ederiz uyarısında bulundu.

Haber; Avni Kuru
#elektrikkesintisi #aksarayınoköyündeışıklarsönecek