Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Altınsoy, Çankırı’da bir dizi ziyarette bulundu

Ak Parti Aksaray Milletvekili

Ak Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy Çankırı ile biz dizi ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan ile birlikte Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar’ı ziyaret eden Milltvekili Altınsoy, ardından Geçmiş Dönem Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu’nu ziyaret etti.
Milletvekili Altınsoy, İl Başkanı Koray Erdoğan ile birlikte, AK Parti Çankırı Geçmiş Dönem İl Başkanları Av. Abdulkadir Çelik ve Celal Kaman’ı ziyaret etmesinin ardından Çankırı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Filiz ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.
Çankırı’da esnaf ziyaretinde bulanan Milletvekili Altınsoy, çarşı esnafları tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Çankırı İl Başkanlığı heyeti ile birlikte esnafın sorun ve talebini dinleyen Milletvekili Altınsoy daha sonra Çankırı il başkanlığında gerçekleşen toplantılara katıldı.
Çankırı Merkez İlçe Başkanlığı ve Kadın Kolları Başkanlığı Teşkilatı ile ayrı ayrı toplantıya katılan Milletvekili Altınsoy, seçimlere yapılması gereken strateji ve planlar üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Çankırı Ak Parti İl Teşkilatı tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Milletvekili Altınsoy, Çankırı Ak Parti teşkilatı misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Haber: Fatma Altınok