Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboru, Adana deplasmanında; Kritik maç günü

Vodafone Sultanlar Ligi’nin 18’inci

Vodafone Sultanlar Ligi’nin 18’inci haftası karşılaşmaları kapsamında Çukurova Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Kuzeyboru için bugün maç günü.

Sultanlar Ligi’nin son 5 haftasında yalnızca 1 galibiyeti bulunan Kuzeyboru, üst üste aldığı mağlubiyetleri bırakmak istiyor. Aksaray temsilcisi Kuzeyboru’nun son 5 maçın dördünü kaybetmesi nedeniyle ligdeki sıralamasını kaybetmesi ve puan alamaması durumu takıma zor anlar yaşatıyor. Ligin 18’inci haftası kapsamında Adana deplasmanına gidecek olan Kuzeyboru, burada Çukurova Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Kuzeyboru 27 puan ile ligde 5’inci sırada yer alırken, rakip Çukurova ise 20 puan ile 9’uncu sırada yer alıyor. Kuzeyboru’nun rakibi Çukurova ise son 5 maçın 3’ünü kaybetmiş ve 2 galibiyet elde etmiş durumda.

Adana’da oynanacak olan Çukurova-Kuzeyboru karşılaşması saat 14.00 itibariyle ASKI Atatürk Spor Salonunda başlayacak. Karşılaşmayı online olarak izlemek isteyen voleybol severler ise TVF Youtube kanalında mücadeleyi canlı olarak takip edebilecek.

Haber: Ağustos Gerçe