Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Aksaray İl Başkanı Karataş, Seçim Heyeti ile Strateji Toplantılarına Devam Ediyor!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray il başkanı Burhanettin Karataş, seçimlerde görev alacak sorumlular ile bir araya gelmeye devam ediyor.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Aksaray Merkez Coğlaki Mahallesi, Kılıçaslan İlkokulunda ve Aksaray Merkez Anadolu Lisesi görev alacak sandık sorumlularıyla bir araya gelen İl Başkanı Karataş,  sandık ve seçim hakkında önemli bilgiler verdi.

İl Başkanı Karataş, Kılıçaslan İlkokulunda görev alacak MHP Okul Sorumlusu Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Kılıç, Merkez Hacılar Harmanı Mahallesi, Aksaray Merkez Anadolu Lisesinde Görev Alacak MHP Okul Sorumlusu Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Erdoğan Sürücü, Yasin Celalettin Har ve Sandık Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Sandık görevlileri ile tanışan İl Başkanı Karataş, mini sandık ve seçim ile ilgili bilgilendirme yaparak seçim gününde yapılması gerekenler üzerine durdu.

İl Başkanı Karataş , “Okul sorumlusu yöneticilerimize ve seçim Sandık görevlisi kıymetli dava arkadaşlarımıza ziyaretleri ve davamıza hizmet anlamında hassasiyetleri nedeniyle teşekkür ediyoruz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin inşallah” şeklinde ifadesine yer verdi.

Haber: Fatma Altınok