Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın O Beldesinde Yaşayanlara Müjde; Tapu Alma Süreci Başlıyor!

Belediye Başkanı Bozlak, yoğun

Belediye Başkanı Bozlak, yoğun katılımın olduğu toplantıda, İl AFAD Müdürlüğü yetkilileri ile yapılan çalışmalar sonucunda tapu alma sürecinin ve imar uygulamasının başlatılacağını açıkladı.

Demirci Belediye Başkanı Ramazan Bozlak, beldenin geleceği için önemli bir adım atanlar arasında yer aldı. Mesken evleri toplantısında, İl AFAD Müdürlüğü yetkilileriyle bir araya gelen Bozlak, yapılan açıklamalarda tereddütleri gidererek, tapu alma sürecinin startını verdi.

Toplantıda, harita mühendislerinin detaylı izahatları ve arşiv kayıtları doğrultusunda belirlenen yol haritasıyla, 18. Madde ile imar uygulamasının gerçekleştirileceği kararı alındı. Bu önemli adımla birlikte, belde sakinleri artık tapularını alacakları güzel bir sürece giriş yapacak.

Başkan Bozlak, katılımcılara teşekkür ederek, “Sizlerin tapularını almak ve gönüllerinizi kazanmak için buradayız. İnşallah Rabbimizin izniyle her şey gönlünüzce olacak şeklinde duygusal bir vurgu yaptı. Böylece, beldenin geleceğine yönelik olumlu bir adım atılarak, vatandaşlara müjdeli bir haber verildi. Haber; Hakan Hidayet Deniz