Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Altınsoy, Plan ve Bütçe Komisyonu çalışmalarına başladıkları açıkladı

AK Parti Aksaray Milletvekili

AK Parti Aksaray Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Hüseyin Altınsoy, TBMM’de Plan Bütçe Komisyonu çalışmalarına başladıklarını açıkladı. Aksaray Milletvekili Altınsoy, komisyon görüşmelerinin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleşen Plan ve Bütçe Komisyonu çalışmalarının önemine vurgu yapan Milletvekili Hüseyin Altınsoy, komisyonun, ülkenin bütçe politikalarını şekillendiren kritik bir rol üstlendiğini belirten Altınsoy, halkın beklentilerini karşılayacak, ekonomik istikrarı destekleyecek politikaların belirlenmesi adına çalışmalarının titizlikle sürdüğünü ifade etti.

Hüseyin Altınsoy, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Gazi Meclisimizde Plan Bütçe Komisyonu çalışmalarımıza başladık. Komisyon görüşmelerimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi. Altınsoy, ülkenin bütçe politikalarını şekillendirme sürecinde sorumluluklarının bilincinde olduklarını ve AK Parti olarak, milletin refahı ve ülkenin kalkınması için çalışmalara devam edeceklerini vurguladı.

Haber: Avni Kuru