Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Duygusal Buluşma: Vali Kumbuzoğlu, Şehit Ailesine Karne Gününde Sürpriz Yaptı!

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, şehit kızı Sümeyye Özbek ile bir araya gelerek karne hediyesi verdi.

Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte öğrencilerin karne heyecanı sürüyor. Şehit kızı Sümeyye Aksaray Valisi Kumbuzoğlu’na ziyaret gerçekleştirdi. Karnesinde pekiyiler getiren Sümeyye Özbek’e Vali Kumbuzoğlu karne hediye verdi.

Aksaray Valiliğini ev sahipliğinde gerçekleşen görüşmede,  Sümeyye Özbek’in derslerinde olan başarısından dolayı tebrik eden Vali Kumbuzoğlu ona karne hediyesi ile ödüllendirdi.

2016 yılında hain terör örgütlerinin saldırısı soncunda şehit düşen Uzman Çavuş Polat Özbek’in kızı Sümeyye Özbek ilkokula başlamasının ardından ilk defa karnesi aldı.

Minik Sümeyye ile bir araya gelen Vali Kumbuzoğlu onuna birlikte bir süre sohbet ederek, keyifli dakikalar yaşadı. Vali Kumbuzoğlu karnesini başarı ile getiren Sümeyye’ye karne hediyesi verdiğinde duygu dolu anlar yaşandı.

Şehitlerin emaneti olan ailelerine her zaman yanında olduğunun altını çizen Vali Kumbuzoğlu;  “Sümeyye kızımızı okullar ilk açıldığı gün heyecanına ortak olduk. Karnesini aldıktan sonra beni ziyarete geldi. Karnesi pekiyiler ile dolu. İnşallah bahtı kendisi gibi güzel olur” dedi.

Haber: Fatma Altınok