Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Barosu’ndan Hukukta Zirve: İcra Hukuku Uygulamaları Sırlarını Açtı!

Aksaray Baro Başkanı Av.

Aksaray Baro Başkanı Av. Ferit Köse başkanlığında Aksaray Barosu meslektaşlarına yönelik İcra Hukuku Uygulamaları konulu seminer gerçekleşti.

Aksaray Barosu meslektaşlarına yönelik yapılan Eğitim Seminerleri devam ederken İcra Hukuku Uygulamaları konulu seminerde Aksaray Barosu genç meslektaşları ile bir araya geldi.

Aksaray Baro Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleşen eğitim seminerine, Aksaray İcra Müdürü Duran Kaya, İcra Müdür Yardımcısı İsmail Burçak, İcra Müdür Yardımcısı Mahmut Taş ve İcra Müdür Yardımcısı Gülay Karaköse Yücel’ İn sunumları ve avukatların katılımlarıyla gerçekleşti.

Eğitim seminerine yoğun ilgi gösteren avukatlara yönelik konuşma yapan Baro Başkanı Köse; “Avukatlarımızın hiçbir konuda geri kalmaması, mesleki anlamda gündemde olan ve vatandaşlarımızın sürekli yönelttikleri soru ve sorunlara hukuk çerçevesi bağlamında cevap verebilme, sürekli güncellenen konular hakkında bilgi sahibi olabilmeleri adına eğitim seminerlerimiz hız kesmeden devam etmektedir” dedi.

Baro Başkanı Köse; katılım gösteren herkese teşekkürlerini ileterek meslektaşlarının ihtiyaç duyduğu eğitimlere devam edileceğini belirtti.

Haber: Fatma Altınok