Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Belediye Başkan Adayı Çıtak “Biz sanayimizi unutmayacağız”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak ve beraberindeki heyet sanayi esnafı halkı ile bir araya gelmeye devam ediyor.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimlerine adım adım yaklaşılırken, MHP teşkilatı sanayi esnafının sorun ve taleplerine çözüm bulmak adına görüşmelerine sürdürüyor.

MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Çıtak; “Küçük bir röportaj sonrası unutulmuş sanayimizi yeniden akıllara getirdik ve bugün saha temizlik çalışmalarını izledik” ifadesini kullanarak sanayi bölgesinde gerçekleşen temizlik çalışmalarına değindi.

Sanayi esnafına hizmet getirmek amacıyla çalışmalar yürütmeyi hedefleyen MHP teşkilatı,  Sanayi bölgesinde gerçekleşen temizlik çalışmalarından ötürü esnafının duyduğu mutluluğa şahit oldu.

MHP Belediye Başkan Adayı Çıtak konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, “Küçük bir röportaj sonrası unutulmuş sanayimizi yeniden akıllara getirdik ve bugün saha temizlik çalışmalarını izledik. Şahsıma, belediye meclis üyelerimize ve teşkilatımıza gelen aramaların mesajların özeti ‘ Daha siz kazanmadan sanayimize hizmet getirdiniz. Çok teşekkür ediyoruz ‘ söylemleri bizi çok mutlu etti. Biz sanayimizi unutmayacağız, eksiklerini problemlerini el birliği ile çözeceğiz” şeklinde konuştu.

Haber: Fatma Altınok