Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Heyet, Güzelyurt Kaymakamı ile bir arada!

Türkiye Odalar ve Borsalar

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)  Aksaray Genç Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Sami Değirmenci ve beraberindeki heyet, Güzelyurt İlçe Kaymakamı Can Alperen Taşavlı’yı makamında ziyaret etti.

TOBB Aksaray Genç Girişimciler heyet, sık sık ziyaretler gerçekleştirerek, Aksaray’da eğitim, kurum arasında işbirliğinin sağlanması ve geliştirilmesi adına görüşmeler gerçekleştiriyor.

Güzelyurt Kaymakamı Taşavlı ile bir araya gelen Genç Girişimciler heyeti, burada iş dünyasının gelişimi ve genç girişimcilere katkılar üzerine görüştü.

Genç Girişimcilerin sayısının arttırılması ve potansiyelinin yükseltilmesi amacıyla görüşmeler yapan heyet, işbirliğinin olanakları üzerine durarak istişarelerde bulundu.

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Değirmenci’ye, Başkan Yardımcısı Fatih Köse, İl Genel Meclis Üyesi Hayrullah Bakır ve Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

Aksaray Genç Girişimciler Yönetim Kurulu heyetinin kaymakam Taşavalı ile görüşmesi iş dünyasına katıklarıyla birlikte yenilikçi yaklaşımların ve yeni işbirliklerini kapsını araladığı öngörülüyor.

Haber: Fatma Altınok