Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eğitime Destek Platformu toplantısında, eğitim faaliyetleri masaya yatırıldı

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Belediye Bakanı Dr. Evren Dinçer’in katılımlarıyla, Eğitime Destek Platformu Şubat Ayı toplantısı gerçekleşti.
Eğitime Destek Platformu Şubat Ayı toplantısına konuk olarak gelen AK Parti MKYK Üyesi 27. Dönem Erzincan Milletvekili Burhan Çakır ile birlikte Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Belediye Bakanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş, AK Parti teşkilatı ve STK Balkanları katıldı.
Zinciriye medresesini ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, eğitim alanında yürütülen faaliyetler ele alındı. Aksaray’da eğitim faaliyetlerin arttırılması ve kapasitesini yükseltilmesi adına istişarelerde bulunuldu.
Aksaray’da eğitime verilen önemle birlikte öğrencilerin eğitim faaliyetlerine katılımlarının arttırılması ve potansiyelinin yükseltilmesi adına görüşme yapıldı. Aksaray Belediye Başkanı Dinçer toplantıya yönelik; “Alınan kararların ve görüşülen konuların şehrimize ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Aksaray’da yürütülen eğitim faaliyetlerinin ele alındığı toplantıda, eğitim faaliyetlerinin iyileştirilmesi ve verimli hale getirilmesi adına kararlar alındı.

Haber: Fatma Altınok