Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Gençler, Değerli Bir Ara Dönem Kampında Buluştu!

“Gençliğe Değer Ara Dönem

“Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı” programına katılan öğrencileri Müftüsü Işıldar ziyaret etti
“Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı” programına katılan öğrencileri Aksaray İl Müftüsü Veysel ışıldar ziyarette bulundu.
Aksaray il müftülüğü gençlik koordinatörlüğü tarafından düzenlenen, ortaokul ve lise öğrencilere yönelik başlatılan “Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı” 29 Ocak Pazartesi günü başlayarak 3 gün yatılı olarak devam ediyor.
İl Müftüsü Işıldar, kampta bulunan öğrencilerle bir araya gelerek ilk önce kız öğrencilerin kaldığı Hz. Hatice kuran kursunu ziyaret etti.
İl Müftüsü Işıldar kampa katılan öğrencilerle sohbet ederek onlara kamp programının milli ve manevi değerlerin sahip çıkılması anlamında kıymetli olduğundan bahsetti. Daha sonra erkek öğrencilerin bulunduğu Laleli Erkek Kur’an Kursunu ziyaret eden Müftü Işıldar, Gençlik koordinatörü hocalarından kamp hakkında bilgi aldı.
Erkek öğrenciler ile bir araya gelen müftü ışıldar onlarla sohbet ederek, ahiret hayatında, Müslümanın hedeflerinden ve dini değerlerden bahsederek vatan sevisine değindi. İl Müftüsü Işıldar konuşmasında; “Bizim bu tür kamp ve etkinliklerle amacımız; dini değerlerine bağlı, vatanını, milletini seven, anne babasına saygı gösteren nesillerin yetişmesine katkı sağlamaktır. Biz biliyoruz ve inanıyoruz ki ümmetin ve milletin ümidi gençliktir, gençliktedir. Gençlerimizi ne kadar donanımlı yetiştirebilirsek istikbalimiz o kadar güçlü ve sağlam olacaktır” şeklinde konuştu.
İl Müftüsü Işılar kampa katılım gösteren öğrencilere, ailelerine ve kamp sorumlusu hocalarına teşekkürlerini iletti.

Haber: Fatma Altınok