Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Sağlıkta Yeniden Şekilleniyor: Güleç, Gülağaç’ta Neler Değiştiriyor?

Aksaray Sağlık İl Müdürü

Aksaray Sağlık İl Müdürü Dr. Abdullah Güleç, sağlık merkezleri ziyareti kapsamında Gülağaç ilçesinde bulunan sağlık tesislerini ziyaret etti.

Aksaray’da sağlık alanında verilen hizmetleri takip etmek iyileştirmek ve verimi hale getirmek adına ziyaret gerçekleştiren İl Müdürü Güleç, sağlık hizmetlerinin potansiyelini yükseltmek adına çalışmalarını sürdürüyor.

Sağlık İl Müdürü Güleç’e ziyareti esnasında; Hastane Başhekimi Dr. Ahmet Gökhan İçli, Hastane İdari Ve Mali İşler Müdürü Murat Akpınar ve Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Oğuzhan Örs eşlik etti.

Sağlık merkezlerindeki personellerle bir araya gelen Sağlık İl Müdürü Güleç, sağlık alanında verilen hizmetler hakkında bilgiler aldı. Daha sonra sağlık çalışanları ile bir süre sohbet eden İl Müdürü Güleç, sağlık tesislerinde yerinde incelemelerde bulundu.

Gülağaç ilçesinde sağlık alanında verilen hizmetler hakkında bilgiler alan İl Müdürü Güleç, ilçesini gelişim ve büyümesi olanak tanımak adına sağlık hizmetlerinin potansiyelinin yükseltimesi adına görüşme yaptı.

Sağlık İl Müdürü Güleç, özverili çalışmalarından dolayı sağlık personellerine teşekkürlerini iletti.

Haber: Fatma Altınok