Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Valisi, Şehit Üsteğmen Gökhan Delen’in Ailesine Şehadet Belgesi Takdim Etti!

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu,

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, vatan için canını feda eden kahraman şehit Gökhan Delen’in ailesine başsağlığı dileklerini ileterek Şehadet Belgesi’ni takdim etti.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, 13 Ocak 2024 tarihinde Kuzey Irak Pençe-Kilit Harekatı’nda şehit düşen Piyade Üsteğmen Gökhan Delen’in ailesine duyduğu başsağlığı ve destek amacıyla ev ziyareti gerçekleştirdi. Şehit Gökhan Delen’in babası Bayram Delen, annesi Zeynep Delen, kardeşleri Okan ve Büşra Delen ile bir araya gelen Vali Kumbuzoğlu, Şehadet Belgesi’ni aileye takdim etti.

Vali Kumbuzoğlu, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Vatanın birliği ve bütünlüğü uğruna canını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizin ailesi bizlere en değerli emanettir. Devletimiz, milletimiz ve bizler her zaman yanındayız.” dedi. Jandarma Komutanı Albay Mehmet Ali Bayer, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Nurettin Ulaş, İl Müftüsü Veysel Işıldar ve Aksaray Askerlik Şube Başkanı Üsteğmen Enver Alper Doğan da ziyarette hazır bulundu.

Şehit Gökhan Delen’in annesi Zeynep Delen, duygusal anlar yaşayarak, “Tanıdığımız tanımadığımız birçok insan evimize taziyeye geliyor. Allah herkesten razı olsun. Oğlumun odasını eşyaları ile müze haline getireceğim. İsmini yaşatacağım.” şeklinde konuştu. Aile, şehitlik onurunu yaşarken, “Vatan Sağolsun” diyerek ülkelerine olan sadakatlerini vurguladı.
Haber Merkezi

#şehadetbelgesi #aksarayvalliği #şehitüsteğmengökhandelen