Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu’ndan Baro Başkanı Köse’ye ziyaret

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Baro Başkanı Av. Ferih Köse’yi ziyaret etti. Aksaray’da hukuk ve adalet alanında etkin faaliyet yürüten baro başkanı köse, il genelinde yürüttüğü çalışmalarla sık sık gündeme gelemeye devam ediyor.

Vali Kumbuzoğlu, baro başkanı köse le bir araya gelerek, kurulu tarafından yürütülen çakışmalar hakkında bilgiler aldı. Aksaray’da yürütülen çalışmaların ele alındığı görüşmede, hukuk kurumları arasında yapılan ve avukatlık mesleğine yönelik icra edilen faaliyetler masaya yatıldı.

Avukatların sorun ve beklentilerine yönelik konuşan Vali Kumbuzoğlu ve Baro Başkanı Köse, şehrin dinamiklerini oluşturan ve güçlü bir potansiyele sahip Baro yönetim kurulu ve avukatlarının beklentilerine yönelik görüştü.

Vali Kumbuzoğlu’nun ziyareti esnasında Baro Saymanı Av. Cumali Altınsoy ve Baro Yönetim Kurulu Üyelerinden Av. Zeynep Özlem Çankaya ve Av. Ahmet Güney Baro Başkanı Köse’ye  eşlik etti.

Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu çalışmalarından dolayı ve misafirperverliğinden dolayı Baro Başkanı Köse’ye teşekkürlerini iletti.

Haber: Fatma Altınok