Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Kaşlı,  Abu Dabi’de Aselsan’ın Yurtdışı Ofis Açılışına Katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ve beraberindeki heyet, Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dabi’de Aselsan’ın yurtdışı ofis açılışına katıldı.

MHP Aksaray Milletvekili Kaşlı, Savunma Sanayi Başkanı Haluk Görgün, Roketsan Genel Müdürü Murat İkinci, Havelsan Genel Müdürü Mehmet Akif Nacar ve Birleşik Arap Emirlikleri Büyükelçisi ile birlikte resmi ziyaretler kapsamında Abu Dabi’de Aselsan’ın yurtdışı ofis açılışına katıldı.

Resmi ziyaretler kapsamında Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dabi’de Aselsan’ın yurtdışı ofis açılışına katılan MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, “Savunma Sanayimizin göz bebeği ASELSAN bugün, özgün ürünlerini ihraç eden, dünyanın ilk 100 savunma sanayii şirketi listesinde ilk 50 firma arasında yer alan tek Türk şirketi olarak uluslararası pazarlarda ortaklıklar kuran, yatırım yapan bir marka olarak faaliyetlerini sürdürmektir.  Türkiye’nin lider savunma sanayisi şirketlerinden ASELSAN, 7 yurt dışında iştirak şirketi, 3 şubesi ve 2 ofis ile temsil edilmekteydi. Bu ziyaret kapsamında ASELSAN Suudi Arabistan Ofisi ve ASELSAN Pakistan Ofisine bir yenisini daha ekleyerek Birleşik Arap Emirlikleri ofisini açtı” şeklinde konuştu.

Milletvekili Kaşlı sözlerinin devamında, “Bu anlamlı yatırım ve ilerlemeye tanık olmak 2023 Lider Ülke Türkiye’yi idealize eden Devlet Bahçeli himayesinde siyaset yapan MHP Milletvekili olarak bizlere gurur vermiştir” şeklinde sözlerine sonlandırdı.

Haber: Fatma Altınok