Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP İl Başkanı Karataş, seçim sandık görevlileri ile bir arada

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimleri hazırlıkları kapsamında okullarda sandık görevlileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

İl Başkanı Burhanettin Karataş Şehit Yavuz Çoban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi seçim sandık kurulu üyeleri ile bir araya gelerek seçimlerde sandığın öneminden bahsetti.

İl Başkanı Karataş, 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde Aksaray Merkez Ereğli Kapı Mahallesi, Şehit Yavuz Çoban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde görev alacak MHP Okul Sorumluları Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Süleyman Şen, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi  H. Mustafa Kaçar, Önceki İl Disiplin Yönetim Kurulu Başkanı Emir Aslan Topçu ve Seçim Sandık Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Seçimlerde görev alacak sorumlularla birlikte tanışma etkinliği gerçekleştiren İl Başkanı Karataş, sorumlulara seçim gününde yapılması gereken kurallar hakkında bilgiler verdi.

İl Başkanı Karataş; “Okul sorumlusu Yöneticilerimize ve seçim Sandık görevlisi kıymetli dava arkadaşlarımıza ziyaretleri ve davamıza hizmet anlamında hassasiyetleri nedeniyle teşekkür ediyoruz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin inşallah” dedi.

Haber: Fatma Altınok