Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeşiltepe Kararlı; Ömer Ok İle Yeniden Doğuyor!

Yeşiltepe’de seçim heyecanı dorukta!

Yeşiltepe’de seçim heyecanı dorukta! Ak Parti’nin kararlı adayı Ömer Ok ile belde, bir kez daha hizmet ve kalkınma yolunda büyük bir adım atmaya hazırlanıyor.

İl Başkanı Hamza Aktürk Milletvekili Hüseyin Altınsoy, İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür ve Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk gibi isimlerin katılımıyla gerçekleşen ziyaret, belde sakinlerini coşturdu.

Yeşiltepe Ak Partisinin sevilen isimleri, Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekili Hüseyin Altınsoy, İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür ve Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk’ü yoğun ilgi ile karşılandığı buluşmada, belde sakinleri geleceğe dair umutlarını paylaştı.

Belediye Başkan adayı Ömer Ok, beldenin hak ettiği hizmetleri alması için kararlı bir şekilde çalışacaklarını belirtti. “Hazırız, Kararlıyız” diyen hemşeriler ise 31 Mart’ı sabırsızlıkla bekliyor.

Yeşiltepe halkı, Ömer Ok liderliğindeki yeni dönemde memleketlerine daha fazla hizmet, daha fazla kalkınma ve daha fazla gelişim getirmeyi umuyor. 31 Mart seçimleri, beldenin geleceği için kritik bir dönem olarak göz önünde bulunduruluyor. Haber; Hakan Hidayet Deniz