Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Ticaret Borsası, İran’la ticari ilişkilere kapıları araladı

  Aksaray Ticaret Borsası

 

Aksaray Ticaret Borsası Temsilcileri, Türkiye-İran İş Forumunda Önemli Adımlar Attı

Aksaray Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Özkök ve Meclis Kurulu Başkanı Nurettin Yapılcan, Türkiye-İran iş forumunda aktif rol alarak, Türk iş dünyasının çıkarlarını savundu. DEİK Türkiye Tacikistan İş Konseyi Başkanı Fikri Saatçioğlu’nun da katılımıyla gerçekleşen toplantı, önemli iş birliği fırsatlarına kapı araladı.

Aksaray Ticaret Borsası, başkanı Hamit Özkök ve meclis kurulu başkanı Nurettin Yapılcan liderliğinde Türkiye-İran iş forumuna katılarak, bölgedeki ticaret potansiyelini güçlendirdi. Toplantı, ithalat ve ihracat alanında faaliyet gösteren firmaların yanı sıra etkin oda ve borsaların da yoğun ilgisini çekti.

Toplantı, Türk ve İranlı iş insanları arasında ticaretin geliştirilmesi ve stratejik iş birlikleri için verimli bir platform sağladı.
Aksaraylı iş insanı Fikri Saatçioğlu’nun da katılımıyla şehir adına önemli görüşmelerin yapıldığı toplantı, Türk iş dünyasının bölgesel çapta daha etkin olmasına katkı sağladı.

Cumhurbaşkanları Recep Tayyip Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı, Türk iş dünyası açısından umut verici adımların atıldığı bir buluşma oldu. Aksaray Ticaret Borsası temsilcileri, katılımcılara teşekkür ederek, Türkiye-İran iş forumunun olumlu etkilerine vurgu yaptı. Bu önemli toplantı, bölgedeki ticaretin ve iş birliklerinin güçlenmesine yönelik umutları artırdı. Haber Ağustos GERÇE