Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Eşi Canan Kumbuzoğlu; Şehit Yakınlarıyla Buluştu!

#Vatan sevgisi ve şehitlerimizin

#Vatan sevgisi ve şehitlerimizin hatırasına duyulan saygıyla dolu anlar! Canan Kumbuzoğlu, şehit yakınlarına ev sahipliği yaparak duygusal bir buluşmaya imza attı.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun eşi Canan Kumbuzoğlu, #şehit aileleriyle bir araya gelerek anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Misafirperverliği ve duyarlılığıyla bilinen Kumbuzoğlu, sosyal medya hesabından bu özel anlara ait fotoğraf karelerini paylaşarak duygusal bir mesaj iletti.

Göndermede bulunduğu fotoğraf karelerinin altında “Buğulu bir çift gözde saklıdır her şey. Vatan sevgisi, evlat acısı, baba hasreti… Aziz şehitlerimizin kıymetli anneleri, eşleri, kardeşleri ve çocukları misafirimiz oldular… Acılarımız var. Ama boşuna değil. Hepsini örten, gururla başlarımızı yücelten Ay yıldızlı al bayrağımız var. Gölgesi daim olsun. Şehitlerimize Kur’an-ı Kerim okuduk. Ruhları şad olsun… Emanetleri canımızdan azizdir… Her zaman yanlarında, yakınlarında olacağız. Çünkü, Biz büyük bir aileyiz.” ifadelerine yer verdi.

Bu anlamlı buluşma, şehit ailelerinin acılarını paylaşma ve bir araya gelerek dayanışma ruhunu güçlendirme adına önemli bir adım olarak kayda geçti. Canan Kumbuzoğlu’nun duygusal paylaşımı, şehitlerimizin hatırasını yaşatma adına toplumda derin bir etki bıraktı. Haber; Fatma Altınok