Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Futbolseverleri mutlu eden haber; Maçlar 3 sezon şifresiz yayınlanacak!

Türkiye’de sporseverleri mutlu edecek

Türkiye’de sporseverleri mutlu edecek bir gelişme yaşandı. TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı tarafından yapılan açıklamaya göre; 2024-2025, 2025-2026 ve 2026-2027 sezonlarında düzenlenecek olan UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarına TRT ev sahipliği yapacak.

TRT tarafından konu hakkında yapılan açıklama kapsamında ise Türk takımlarının yer aldığı mücadelelerin doğrudan TRT1 ve TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak izlenebileceği oldu.

Futbolseverleri mutlu eden bu haber hakkında açıklama yapan TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı; “TRT, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi maçlarının 3 sezon boyunca tek yayıncısı oldu. TRT tarihindeki bu ilki yaşamaktan ve yaşatmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Türkiye’nin kamu yayıncısı olarak, futbol heyecanını ülkemizin her köşesine yayacak olmak, bizler için bir gurur vesilesi. Futbol ile birlikte sporun her branşında turnuvaları izleyicilerimizle buluşturmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe