Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da kar yağışıyla birlikte Belediye ekipleri harekete geçti

Aksaray’da uzun zamandır beklenen

Aksaray’da uzun zamandır beklenen kar yağışı gerçekleşti. Aksaray sabaha bembeyaz bir görüntüyle uyanırken, Aksaray Belediyesi ekipleri harekete geçerek kaldırım temizleme çalışmaları gerçekleştirdi.

Kış mevsimin sonlarına doğru gelinmesiyle birlikte Aksaray halkı tarafından karın yağmaması endişe uyandırmıştı. Mevsimlerin değişkenliği berberinde birçok alanı da etkilemesiyle birlikte Aksaray’a karın yağması vatandaşları mutlu etti.

Bununla birlikte Aksaray Belediyesi ekipleri, şehir merkezi genelindeki kaldırımları temizleme ve tuzlama çalışmalarına hızla başlattı. Aksaray Belediye Başkanlığı, kar yağışının etkili olduğu bölgelerde yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirmek ve vatandaşların mağdur olamaması adına yoğun bir çaba gösteriyor.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, belediye ekiplerinin kar yağışıyla ilgili tüm ihtimallere karşı tetikte olduğunu duyurdu. Dinçer, Aksaray halkının güvenliği ve şehrin temizliği için çalışmaların aralıksız devam edeceğini bildirdi.

Kar yağışıyla birlikte tedbirler alındığını dile getiren Belediye Başkanı Dinçer, “Aldığımız önlemler vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği sağlamak için alınan tedbirlerdir. Kar yağışına karşın kar küreme, greyderlerimiz ve diğer iş makinalarımız kış mevsiminde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı teyakkuzda bekliyor” ifadelerini kullandı.

Haber: Avni Kuru