akÇed (aksaray kültür Çevre gençlik ve spor kulübü derneği), aksaray belediyesi ve ak İrfan koleji’nin birlikte organize ettikleri, “aİle eĞİtİm semİnerlerİ” dizisinin 2.’si, 31 aralık cumartesi günü ak İrfan koleji..
akÇed (aksaray kültür Çevre gençlik ve spor kulübü derneği), aksaray belediyesi ve ak İrfan koleji’nin birlikte organize ettikleri, “aİle eĞİtİm semİnerlerİ” dizisinin 2.’si, 31 aralık cumartesi günü ak İrfan koleji konferans salonu’nda iki oturum halinde gerçekleştirildi.
psikoterapist, aile ve Çift terapisti-yazar nuray baştan aydın kürsüye gelerek seminerler dizisinin ikincisi olan “Çocuklarin yaŞ evrelerİne gÖre ebeveyn tutumlari” konulu konuşmasını dinleyicilerle etkileşimli bir şekilde sohbet havasında gerçekleştirdi. İki oturum halinde gerçekleştirilen programda verilen arada katılımcılara, çay ve kahveyle birlikte, aksaray Üniversitesi eğitim fakültesi güzel sanatlar bölümü Öğretim görevlisi, kanun sanatçısı yaşar musaoğlu tarafından kanun dinletisi sunuldu. mini kanun konserinde, katılımcıların da eşlik etmesiyle, türk sanat musikîsinin üç güzel örneğini dillendiren yaşar musaoğlu, büyük beğeni aldı. dinleyiciler tarafından ilgiyle dinlenen ikinci oturumun arkasından soru-cevap bölümünde de dinleyicilerin konuşmacıya konuyla ilgili yönelttikleri sorular cevaplandırıldı. konuşmasının ardından psikoterapist aile ve Çift terapisti-yazar nuray baştan aydın’a, katkılarından dolayı akÇed başkanı nuri coşgun tarafından plaket takdim edildi. program, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
haber bülteni
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)