Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaza anı kamerada; Park halindeki araca arkadan çarptı! 2 yaralı!

Aksaray Ereğlikapı Mahallesi’nde meydana gelen kazada, park halindeki araca çarpan otomobiller hurdaya dönerken, kazada yaralanan iki kişi hastaneye kaldırıldı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Aksaray Ereğlikapı Mahallesi’nde meydana

Aksaray Ereğlikapı Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobilin park halindeki başka bir araca çarpması sonucu araçlar hurdaya döndü.

Kazada Ramazan A. ve Fatma G. (50) yaralandı. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kaza, Aksaray Ereğlikapı Mahallesi’nde öğle saatlerinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan araç, yol kenarında park halindeki otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki araç da hurdaya dönerken, çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşadı. Kazada yaralanan Ramazan A. ve Fatma G. olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Kazanın meydana geldiği anlar ise çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde, otomobilin hızla park halindeki araca çarptığı ve araçların büyük hasar aldığı görüldü. Polis ekipleri, kazanın oluş sebebini belirlemek için incelemelerini sürdürüyor. Kazaya tanık olan vatandaşlar, “Büyük bir gürültüyle dışarı fırladık, araçlar adeta hurdaya dönmüş durumdaydı” ifadelerini kullandı.

Kazanın ardından hurdaya dönen araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Ağutos Gerçe